Producten ManagementSite Vacatures

Meer kwalitatieve sollicitaties via ManagementSite!

ManagementSite is hét platform om professionele managers te bereiken. Dagelijks bezoeken duizenden managementprofessionals ManagementSite.nl waardoor uw vacature snel en bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: u in contact brengen met de beste kandidaten.

Hieronder vindt u het overzicht van producten en diensten. Klik op één van onderstaande producten voor meer informatie.

Neem voor meer informatie of een wervingsadvies op maat contact op met één van onze medewerkers per telefoon 085 303 2660 of e-mail (sales@exenzo.com). U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Waarom ManagementSite.nl?

  • Hét onafhankelijke platform voor managers.
  • De website wordt onder andere bezocht door o.a. directies, ManagementSite leden, managers etc.
  • Maandelijks 140.000 unieke bezoekers.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online 60 dagen

€200,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement Top Job

Extra aandacht voor uw vacature

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Recruiter Services
+31(0)85 303 2660
sales@exenzo.com

Welkom bij ManagementSite Vacatures

De vacaturesectie van ManagementSite brengt vraag en aanbod voor professionals in management effectief bij elkaar. Via ManagementSite vacatures verdiepen (latente) professionals zich in hun vak. De ideale gelegenheid voor werkgevers om hun vacature advertentie midden in de juiste doelgroep bekent te maken. Professionals hoeven niet meer eindeloos te zoeken naar geschikte vacatures. Via ManagementSite vacatures vinden zij snel en gemakkelijk alleen voor hen relevante vacatures.